Jaaropgave vervuilingswaarde bij beperkte meting

Inleiding

U heeft de vervuilingswaarde van het door uw bedrijf geloosde afvalwater gemeten, bemonsterd en geanalyseerd. Met dit formulier kunt u een jaaropgave doen van de meetresultaten. Ook kunt u de vervuilingswaarde van uw lozingen die niet zijn bemonsterd opgeven.

Dit formulier is voor u van toepassing als u het afgelopen kalenderjaar uw afvalwater heeft gemeten en bemonsterd.

Als u wilt, kunt u hieronder inloggen met eHerkenning. Dit is niet verplicht.

eHerkenning

eHerkenning regelt de herkenning (authenticatie) en controleert de bevoegdheid (autorisatie) van personen die online een dienst willen afnemen. Simpel gezegd: Bent u wie u zegt dat u bent? En mag u doen wat u doet? eHerkenning controleert én bevestigt dit.

Als u online diensten wilt afnemen bij een organisatie die aangesloten is op eHerkenning, dan heeft u een eHerkenningsmiddel nodig om in te loggen. U kunt dit middel zien als uw digitale toegangssleutel waarmee u eenvoudig bij verschillende organisaties inlogt. Denk hierbij aan een gebruikersnaam – wachtwoordcombinatie, eventueel aangevuld met sms of token. Er zijn 5 verschillende soorten eHerkenningsmiddelen verkrijgbaar.

Heeft u nog geen eHerkenning dan kunt u deze aanvragen. Klik op het eHerkenning logo en u komt bij de informatiepagina van eHerkenning.