Jaaropgave vervuilingswaarde bij beperkte meting

Inleiding

U heeft de vervuilingswaarde van het door uw bedrijf geloosde afvalwater gemeten, bemonsterd en geanalyseerd. Met dit formulier kunt u een jaaropgave doen van de meetresultaten. Ook kunt u de vervuilingswaarde van uw lozingen die niet zijn bemonsterd opgeven.

Dit formulier is voor u van toepassing als u het afgelopen kalenderjaar uw afvalwater heeft gemeten en bemonsterd.

Als u wilt, kunt u hieronder inloggen met eHerkenning. Dit is niet verplicht.
Mocht u niet willen inloggen via eHerkenning vult u dan uw KvK-nummer in en klik op OK knop onderaan de pagina om verder te gaan.

eHerkenning

eHerkenning regelt de herkenning (authenticatie) en controleert de bevoegdheid (autorisatie) van personen die online een dienst willen afnemen. Simpel gezegd: Bent u wie u zegt dat u bent? En mag u doen wat u doet? eHerkenning controleert én bevestigt dit.

Als u online diensten wilt afnemen bij een organisatie die aangesloten is op eHerkenning, dan heeft u een eHerkenningsmiddel nodig om in te loggen. U kunt dit middel zien als uw digitale toegangssleutel waarmee u eenvoudig bij verschillende organisaties inlogt. Denk hierbij aan een gebruikersnaam – wachtwoordcombinatie, eventueel aangevuld met sms of token. Er zijn 5 verschillende soorten eHerkenningsmiddelen verkrijgbaar.

Heeft u nog geen eHerkenning dan kunt u deze aanvragen. Klik op het eHerkenning logo en u komt bij de informatiepagina van eHerkenning.